Friday, December 31, 2021

Oudjaar

 Het 62e blog van dit jaar: meer dan vorig jaar, met een eindspurt aan het einde. Eerder deze week waren we in Nijmegen en maakten (in de regen) een wandeling over de Duivelsberg bij Berg en Dal. Ondanks de regen en blubber een mooie wandeling. Heerlijk om even naar buiten te gaan, voordat we ons overgaven aan spelletjes en samen met familie eten. Een fijne dag was het.

Gisteren had ik een quiltdagje ingepland. Heerlijk de hele dag tussen de lapjes op mijn quiltkamertje, ook wel het naaihok genoemd. Radio aan, later een film erbij . Het lukte me om een flinke stap te zetten met mijn adventsquilt....De top zit bijna in elkaar, nog 1 rand naaien en dan kan ik hem quilten.

En zoals overal in het land, knalt het hier ook al dagen en zeker vandaag. Hier ligt cat. I vuurwerk klaar: knetterlinten e.d. Er moest en zou gisteren nog vuurwerk komen vond Mr. X. Hier in de buurt kwamen we niet verder dan wat sterretjes...dat was natuurlijk niet de bedoeling. Hij zocht en vond online nog een verkooppunt in Den Bosch, bekeek alle filmpjes op YouTube en bestelde het een en ander. Of ik het dan wel wilde ophalen? Hij ging werken en ik reed naar Den Bosch en ik was niet de enige moeder die nog een bestelling van een tienerzoon kwam ophalen. Er stonden werkelijk alleen maar moeders in de rij om een bestelling af te halen. Wel grappig. We duikelden nog een paar veiligheidsbrillen op, want zonder een bril wordt er niets afgestoken. Dat kun je niet stoer vinden als tiener...maar helaas, anders wordt er niets afgestoken. Wij hoeven geen stoere zoon.

Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en een goed begin van 2022. Mijn bureau is opgeruimd, ik kan met de rode draad beginnen.

Groet,

Françoise

2 comments: