Thursday, December 2, 2021

Advent Dag 02

 De dag begon vandaag dus met sporten. Dat was a helemaal prima. Het was op de heen en terugweg droog, dus dat maakte het korte fietstochtje aangenaam. Ik was echter wel in de war daarna op kantoor. De dag begon natuurlijk een stuk later!

‘S Middags werkte ik vervolgens thuis, gezellig met een puber die nog een gedicht moest maken en een cadeautje moest kopen. Of ik aub mee wilde gaan, want hij kon wel wat advies gebruiken bij een cadeautje voor een meisje…

Aangezien breien geen sport is, kon ik bij een vriendin een avondje gaan breien. Allerlei adventsprojecten lagen op tafel…Ik breide aan mijn Gnome. Eerst de bolletjes gemaakt en toen deel 1 en 2 gebreid, daar ben ik dus bij!
Ook inkt nummer 2 zit in een pen, deze keer Garland, een donkergroen met een glans en glitter. Een proefje van de kleuren maak ik op een klein labeltje. Hier nog aan hun touwtje, straks op de een ring als naslagwerk.
Inmiddels is het gestopt met regenen en vriest het. Moest op de terugweg eerst de ruiten krabben en de deuren zaten ook al vastgevroren, dat wil immers wel met al dat vocht in de lucht.
Conclusie van deze dag: sporten in de ochtend is prima, maar het is wel handig om je daarna te realiseren dat alles dan opschuift.

Tot morgen,
Françoise 



2 comments:

  1. Wat een prachtige namen verzinnen ze toch voor de inkt, trouwens voor alle breiwollen Advent ook.

    ReplyDelete
  2. Ah, leuk, ik brei ook aan de gnome :-)
    Mooie kleuren heb je!

    ReplyDelete