Monday, July 15, 2019

Nog 1 nachtje slapen

Vandaag zag de Wedren er al weer anders uit dan gisteren. Om 9.30 uur vanmorgen ontdekten we meer tribunes en een heuse loopbrug, de weg is voor wandelaars...dus oversteken via de brug de komende dagen. Het was nof rusrig, mooi de tijd om langs de stands te lopen.

En natuurlijk op de foto bij de barometer, van dag tot dag wordt het aantal lopers dat nog meedoet bijgehouden.

Maar naast gezellig door de stad was er ook tijd om te relaxen en een passend bloemetje te haken! Niet voor niets had ik de juiste kleuren mee van huis genomen.

Al hoewel ons logeeradres niet ver van de start is, is met de fiets toch net even fijner dan lopen...dus ook de fiets gereed gemaakt. Banden op spanning, kussentje achterop. Nu was de fietsenstalling nog redelijk rustig (foto is van vanmiddag), eens zien hoe dat morgen is, we zijn immers late starters....
En als je er niet aan gedacht hebt om wat auto's mee te nemen, dan moeten er nog maar een paar nieuwe komen.... Thuis gekomen ontdekten we dat de kleuren wel heel toepasselijk zijn.

De rugzakken staan klaar, de broodtrommels op het aanrecht. Keuze voor de kleding is gemaakt, regenjacks kunnen thuis blijven...
Op tijd naar bed, we hoeven er pas om 5.30 uur uit, maar moeten natuurlijj zo fit mogelijk zijn: op tijd gestrekt dus.
Allemaal best spannend, maar we hebben er ook veel zin in. 

Groeten vanuit Nijmegen, en voor alle lopers: veel succes.
Françoise

1 comment: