Tuesday, November 13, 2018

Een straat vol geheimen

Ik ben dol op mysteries: niet alleen in quilts, maar zeker ook in detective-series op tv en in boeken.
Lekker spannend. Vooral de Engelse detectives zijn heerlijk. Niet te veel bloed, maar vooral het zoeken naar de oplossing.
Afbeelding kan het volgende bevatten: nacht, tekst en buiten

De nieuwe mysterie van Maaike Bakker heet "Een straat vol geheimen". De afbeelding geeft het Maigret gevoel... (bij mij althans).

Zin om mee te doen: Inschrijven voor dit patroon kan in de webwinkel van Maaike: webwinkel Maaike. Je kunt kiezen voor een dag- of een nachtversie...(als je bang bent in het donker, dan kun je beter de dagversie nemen). Kies je eigen stoffen of maak het je gemakkelijk met een pakket. Alhoewel makkelijk? Ze zijn allemaal even prachtig.

Wil je persoonlijk advies? Maaike is ook op de handwerk en quiltdagen in 's-Hertogenbosch te vinden en zal je graag adviseren. Ze heeft vast ook wel pakketten bij zich...
Ik ben benieuwd, in het echt zijn stofjes toch het allerleukste.
Deze van de nacht..
.
Of dit fleurige dagpakket...

En natuurlijk is het leuk om te zien hoe anderen hun kleuren hebben gekozen en hoe hun vorderingen zijn: ook deze mysterie is er een besloten Facebook-groep, waar je je natuurlijk voor kunt aanmelden. Ook als je niet meedoet, maar wel benieuwd bent naar dit mysterie. Link naar Facebook groep

Wellicht komen we elkaar vrijdag of zaterdag tegen in Den Bosch.
Deze keer een (bijna)thuiswedstrijd. Bij goed weer gewoon op de fiets!

groet,
Françoise

No comments:

Post a Comment