Sunday, August 12, 2018

Vakantiedag nummer 14

Tja, dit is dan toch wel echt de laatste dag die ik vakantiedag kan noemen...lekker een beetje aan lummelen, boodschappen doen, af en toe wat kampeerspullen naar zolder en achter de machine.De dag sloten we af met een bezoekje aan de Efteling. Veel te druk om een attractie te bezoeken (dat vonden wij dan als verwende abonnementhouders...), maar geen probleem. Op de pleinen is voldoende te zien. Mr. X is dol op het straattheater en kan daar erg van genieten. Wij zitten op een bankje met boek en haakwerkje en genieten op deze manier.
Verbazen ons over de rijen bij de catering: in onze ogen niet de sterkste kant van het park. Je wilt geen half uur in de rij voor iets te eten!

Inmiddels is het zondag: nog een beetje uitslapen, wat quilten. Straks weer de machine naar boven in plaats van in de woonkamer: even mijn territorium weer wat inperken.

Misschien een uurtje in de tuin, beetje opruimen daar. Jammer dat de vrije weken er weer opzitten. Nog een week dan beginnen ook de scholen weer in het Zuiden. Op naar groep 8.

Het bloggen vanaf mijn telefoon is me goed bevallen, dat maakt het zoveel makkelijker om nog even een berichtje te schrijven.

Groet,
Françoise 

No comments:

Post a Comment