Monday, January 1, 2018

One Monthly Goal

Het leuke van andere mensen volgen op Facebook, blogs en Instagram is, dat je nog eens wat nieuws tegen komt. Het is immers onmogelijk om alles te weten en te volgen.
Zo las ik gisteren over het project One Monthly Goal van Elm Street Quilts.

Lees hier meer over One Monthly Goal

Door je doel van de maand aan te melden, dat klein of groot zijn, en aan het eind van de maand het resultaat ook weer te delen, heb je niet alleen een stok achter de deur, maar maak je ook nog kans op leuke prijzen. Extra motivatie dus.

En aangezien het nieuwe jaar altijd weer de mogelijkheid biedt om te starten met goede voornemens, is dat voor mij een goede reden om mee te doen. Er is keus genoeg aan projecten die in de kast liggen. Nu de lat zo hoog leggen dat het wel een uitdaging is, maar niet onmogelijk...


Deze maand ga ik voor een doorstart van The Splendid Sampler. Ik heb me als doel gesteld, 6 blokjes te maken voor deze quilt. De patronen liggen hier op tafel. Wie weet kom ik dan weer in de flow om deze quilt die al een heel eind is gevorderd verder af te maken.


Ik ga er voor...en natuurlijk voor nog een heleboel andere kleine voornemens...(van hobbygericht tot praktisch)

Voor iedereen een goed 2018 gewenst, de kop is er af.

10 comments:

 1. You do beautiful applique. Good luck

  ReplyDelete
 2. I am glad you found One Monthly Goal...it is good motivation!

  ReplyDelete
 3. Succes! Wij mogen vast ook meegenieten van al die vorderingen..... dan komt er weer allerlei moois voorbij. Vr.gr. Anita

  ReplyDelete
 4. Beautiful project! Good luck with your goal.

  ReplyDelete
 5. Pretty blocks so far...good luck on getting started again.

  ReplyDelete
 6. 6 blocks is a great goal. Thanks for linking up with Elm Street Quilts One Monthly Goal and good luck with your project.

  ReplyDelete
 7. Good luck with your Splendid Sampler. Those are pretty greens.

  ReplyDelete
 8. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  หนังเกาหลี

  ReplyDelete