Sunday, March 4, 2012

Mysterie en Quiltnieuws


Bij het ontbijt las ik Quiltnieuws....altijd even kijken of de advertentie er goed in staat en natuurlijk ook hoe het artikel New Classics er uiteindelijk uitziet, gedrukt is toch anders dan op het scherm...Dit keer een mysterie....een gezellig quiltje in vier delen. Het ontwerp maakte ik ergens in november...maar met naaien was ik nog niet begonnen. Ik ga nu de lapjes bij elkaar zoeken en in een mooi doosje doen!

Lapjes bij elkaar zoeken blijft toch altijd heerlijk...Deze week kreeg ik van een vertegenwoordiger wat restanten. Repen van stalen en wat felle lapjes (ja ook vertegenwoordigers denken mee), daar ga ik dus eerst eens even in zoeken, want dat zijn weer heerlijke nieuwe stofjes. Wat reepjes afsnijden voor de huisjes, want ook daar moet nog wat werk verzet worden.
Heel veel ideeën dus voor een zondag vol lapjes...

Veel quiltplezier,
Françoise

4 comments:

 1. Er staan deze keer ook zulke leuke dingen in de Quiltnieuws! En een hele mysterie om aan te beginnen! Niet dat ik al klaar ben met de blokken van deze maand........mmmmmmm.

  ReplyDelete
 2. Ik wens je een heerlijk zonnige quiltzondag.
  groetjes van ons allemaal

  ReplyDelete
 3. Ik zag inderdaad je artikel in het quiltnieuws en ik dacht meteen " wat gezellig al die kleurtjes, en wat een leuke naam voor een mysterie, nieuwsgierig aagje :) ".
  En jij gaat hem ook nog eens maken? Tijd over zeker, haha.

  Groetjes Mandy

  ReplyDelete
 4. De foto van de erg kleurige lapjes in het QN vielen me al op....toen zag ik jouw naam bij het artikel en dacht; oja, natúúrlijk!

  ReplyDelete