Sunday, August 29, 2010

Patch parade mystery

It is in the middle of the night, but I have to tell you that I designed your new mystery tonight. I started playing with Electric Quilt and searched for interesting blocks. Before I noticed the design growed and I could not stop....It is wonderful, surprising and I think you are going to like it. Now I can start with the partition....
The picture is part 0! Pattern and information available at the 2th of september at the shop. If you are a mystery member: pick it up or if you have signed up for the post: I will send it to you.

Het is midden in de nacht, maar ik wil nog even vertellen dat het ontwerp voor de mysterie Patch Parade klaar is. Ik begon een beetje te spelen met EQ om alvast wat blokken te verzamelen en voordat ik het in de gaten had, groeide het ontwerp op mijn beeldscherm. Het is sprankelend, verrassend en ik denk dat iedereen het weer leuk gaat vinden. Nu kan ik beginnen met de verdeling over de verschillende maanden. Worden jullie al nieuwsgierig? Ja? Dat is nou ook precies de bedoeling!
De afbeelding is van deel 0. De vliegende ganzen gaan in ganzenpas naar de parade..... Het patroon en de bijbehorende informatie is vanaf 2 september beschikbaar in de winkel. Ben je een mystery member (dus heb je al ingeschreven): kom het ophalen en als je post member bent: dan zal ik het op sturen.
Nu is het echt bedtijd: bijna 1.00 uur, maar ik weet niet of ik kan slapen. Ik heb nog veel adrenaline in mijn lijf. Nog maar even wat lezen dan.

Veel werk verzet vandaag: diverse patronen afgemaakt, de garage week opgeruimd en nu het toch echt weer vaak regent, moest er ook weer wat ruimte op zolder komen om de was te drogen. Dat was buiten toch wel heerlijk deze zomer. Maar ja, de herfst heeft ook wel weer wat leuks en biedt weer kansen voor het quilten!

2 comments:

  1. Hieperdepiep! Ik had met mezelf afgesproken dat ik geen mysterie meer zou doen.....Maar Patch Parade klinkt zo leuk en al die nieuwe stoffen zijn zo mooi...Ik heb dus zaterdag mijn stoffenpakket maar uitgezocht! Was het maar vast zover....

    ReplyDelete
  2. Ben het helemaal eens met bovenstaande.... Ondanks dat ik het komende jaar absoluut geen tijd heb om ook maar te denken aan een nieuw project begint het water ook mijn mond in te lopen bij het zien van alle nieuwe stofjes in de winkel. Ik was erg sterk zaterdag, maar na het zien van deel 0 begint het toch wel erg te kriebelen! De Open Dag moet ik helaas missen in verband met andere verplichtingen, maar ik denk dat ik de weg naar de winkel toch nog een keertje ga vinden.......

    ReplyDelete