Wednesday, August 25, 2010

back from Dublin

The best nephew you can have! A dutch stroller with a dutch quilt in Dublin...
Wat een heerlijk, lief neefje is Pim. Heerlijk in de Nederlandse kinderwagen met een Nederlands quiltje in een zonnig Dublin.

And of course the tourist buses....
En een beetje toerisme op de foto....

This picture is from an handwoven plaid. Beautiful colours at this shop with a lot of nice stuff: Raincoats with buttonprints and similar boots! it makes you smile.
Deze detail foto is van een Ierse plaid. Handgeweven plaids in de meest prachtige kleuren, gemaakt in de buurt van Dublin. Een winkel vol met heerlijke spullen, servies, shawls, hebbedingen, maar ook de meest ludieke regenkleding. Zo was er ook een jas met afbeeldingen van knoopjes en de bijpassende kaplaarzen. Kijk maar eens op hun site voor een impressie: als je in Ierland bent, mag je deze winkel niet missen:www.avoca.ie

2 comments:

  1. Ha Francoise! Wat een lekker manneke! Zo te lezen heb je echt genoten van Dublin. Ben er vorig jaar ook geweest en vond het echt fantastisch!!!!Zeker n'g een bezoekje waard.
    Groetjes en tot...
    Riet

    ReplyDelete
  2. Wat een mooi neefje, dat hebben ze goed afgeleverd. Van de knoopjesprint is ook een heel servies, als ik nog eens geld overhoud............We hebben jullie wel een beetje gemist in Birmingham hoor.

    ReplyDelete