Sunday, February 5, 2017

Genoeg stof

Er ligt genoeg stof in huis om je eens lekker te laten niezen. Daar zal ik straks dan eerst maar eens mee aan de slag gaan.

Er is ook genoeg materiaal/stof om over te vertellen. Uit alles wat ik overhoop heb gehaald de afgelopen weken hier een stukje van het verhaal. Het is gewoon te veel voor een blog...maar geeft genoeg stof om de komende dagen over te bloggen.

Ik begin dus maar met het laten zien van een aantal blokjes voor The Splendid Sampler. Ik zie net dat blokje 97 gepubliceerd is. Zover ben ik nog lang niet...ik zal alle patroontjes die ik nog mis maar eens downloaden, zodat ik ongestoord verder kan als ze straks verdwijnen van Internet.

Hier een aantal blokjes, in willekeurige volgorde.


Wat een feest. De quilt wordt steeds groter. Alle grote blokken zijn af en hangen in de juiste volgorde aan mijn kast. Op naar een volgende voltooide rij. Dan weer blokjes voorbereiden om daarna vlot te kunnen naaien.

Ik ga verder genieten van een stoffige zondag met fijn licht buiten. De narcissen steken hun kopjes boven de grond uit, de knoppen aan de Camelia worden dikker en dikker. Het is heus waar: het voorjaar is onderweg.

groet,
Françoise

2 comments:

  1. Hoi Francoise, wat een inspiratie weer op allerlei gebied. Wat leuk dat jij meedoet aan de uitdaging om rond een onderwerp te droezelen. Mijn oudste droezelt heel wat af op school. Wist je, dat je beter onthoudt waar je naar luistert als je dat doet? Helaas denken ze daar op school dan vaak weer anders over. Fijne zondag nog. Vriendelijke groet, Anita

    ReplyDelete
  2. I really appreciate your professional approach.These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

    thai porn

    ReplyDelete