Friday, December 27, 2013

Quiltbee en meer 
Afgelopen maandag kwamen er een heleboel quiltboeken mijn huis binnen. Meer dan 100: wel allemaal hetzelfde. Je raadt het al? Het boek A Paper-Pieced Garden is binnen!
Je kunt het bestellen in mijn webshop www.quilterij.nl of natuurlijk ophalen in Vught.
Op donderdag 2 januari ben je tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom.
Deze dag is er tevens quiltbee, dus neem een gezellig werkje mee en schuif aan voor korte of langere tijd. Misschien heb je een goed voornemen voor 2014: iets afmaken of iets nieuws beginnen?
Ik lees ook van alles over randjes borduren en elke week een randje haken, maar ik ga daar toch maar niet aan beginnen. Volgens mij moet ik nog een heleboel hartjes maken, dat is er dus echt bij ingeschoten, dus geen nieuw jaarproject voor mij!
De komende dagen ga ik verder met de planning van de lessen, zowel thuis als bij collega winkeliers zal dit zijn, dus eens even de agenda er goed bij leggen, zodat het allemaal klopt en past.
 
Een rustige jaarwisseling gewenst alvast...
Veel quiltplezier,
Françoise

2 comments:

  1. En in het boek staan prachtige duidelijk uitgelegde patronen. Leuk om te hebben!!!!

    ReplyDelete
  2. Ik kom zo snel als mogelijk naar Vught om je boek de kopen! Ben erg benieuwd naar het resultaat van al het werk dat je er samen met Maaike in hebt gestoken. Groetjes en ook een fijne jaarwisseling gewenst! Saskia

    ReplyDelete