Tuesday, February 12, 2013

Carnavalstijd

 Als je niet zo van het Carnaval bent als ik, dan ligt het leven in het zuiden van het land toch wel een beetje stil. Veel winkels houden hun deuren gesloten of hebben aangepaste openingstijden
Maar er kwam wel een pakketje binnen met wat accessoires. Nieuwe kleurtjes voor deze artikelen.


Dit zijn nog wat foto's van de vrijdag bijeenkomst van de mysterie
Reuzegezellig, er wordt goed doorgewerkt en bijgepraat

De bloemetjes in verschillende stijlen 

En toen begon de vakantie. Na het carnavalsfeest op school met als thema Feest in het paleis, maakten we samen een heus ridderkasteel in de vughtse kleuren (blauw met geel) en voegden we nog wat rood en wit van Oeteldonk toe.
Het kasteel heeft echte slingers....ook van Lego.
Hier wordt nu al dagen mee gespeeld. Ook de Duplo kwam er nog aan te pas, want er moest langs het kasteel nog een grote optocht komen van carnavalswagens.
Nu is het inmiddels dinsdag en wat kan vakantie voor een kind toch heerlijk zijn. Eindelijk in je pyama en vooral heel veel spelen met alle spullen die je hebt. Tijdens een schoolweek kom je daar niet eens altijd aan toe.
Ik rommel er wat omheen, toch maar even de computer aan, een was ophangen en nog een patroon tekenen. O ja, en nog een paar steekjes aan het een of ander.
Verder blijven we lekker binnen.
 
Veel quiltplezier,
Françoise
 
ps. donderdag van 10-17 open. Het leven wordt weer normaal hier in Brabant.
 
 

2 comments:

 1. ik moet zo mijn auto op gaan halen...haha!!!.ik kon de wijk niet meer in vanwege het kindercarnaval bij het gemeentehuis.... Als noorderling had ik daar even geen rekening mee gehouden haha!!
  Rose-Anne

  ReplyDelete
 2. Bij de volgende bijeenkomst Mistery probeer ik bij te zijn. Ik vind het zo jammer dat ik dat door de afstand steeds moet missen.
  Ik zie dat jij je niet verveeld hebt tijdens de dolle dagen.
  Mooi kasteel MR.X..
  Heb je nieuwe stofjes binnengekregen?

  ReplyDelete