Saturday, December 1, 2012

Sweet Hearts 2013

Wat is dit?
Ga naar Sweet Hearts om er meer over te weten te komen.
Een aantal van jullie weet het al: ik ben in de ban van hartjes...daar ga ik in 2013 een quilt mee maken. Een creatief 365-dagen project...dat is goed voor de geest, zeggen ze.
Heb je zin om mee te doen? Het patroon en inspiratie vind je dus op mijn andere blog
Ook als je van breien, haken en borduren houd, moet je dit in de gaten houden, want ook op dat gebied zijn er veel patronen te vinden.
Heb je een blog? Zet dit logo dan met een link naar mijn blog, zodat ook anderen dit blog kunnen vinden.
 
Deel 1 van de advents breirol is inmiddels gebreid. Het was even zoeken voor het patroon, waar staat het nou? Nou onderaan een bericht van half november, een beetje verstopt als pdf. file. Maar ik heb het gevonden en uitgevoerd (ook heel wat uitgehaald), op naar de dag van morgen.
 
Morgen is er weer wat computertijd ingeruimd. Ik zal de nieuwe stoffen in de winkel zetten!
 
Veel quiltplezier,
Françoise

2 comments:

  1. Hoi Francoise, Ook ik ben vandaag aan de adventsshawl begonnen en ook ik moest wel wat uithalen. Uiteindelijk is het gelukt en kan ik morgen met frisse moed door met dag 2.
    Succes!

    ReplyDelete
  2. I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
    vakantiehuis dordogne

    ReplyDelete