Thursday, December 27, 2012

Kerst resultaten

 Zo, de kerstdagen zitten er weer op...we hebben het westen en oosten van het land aangedaan...drie dagen in de auto om weer aan te schuiven bij de volgende familie. Reuze gezellig, maar ik heb na drie dagen behoefte aan sober eten (vooral al die verleidelijke kransjes, kaasjes en nootjes die op tafel staan), bewegen en frisse lucht.
Tijdens de diverse visites hebben mijn handen wel gewapperd...deel 2 van mijn mysterie is af en vandaag heb ik bij thuiskomst meteen gekeken wat ik voor deel 3 ga doen het weekend. Morgen stofjes uitzoeken...of misschien vanavond nog. 

Nu liggen de huisjes klaar voor een randje, dan is de voorkant echt klaar voor dit moment
 De achterkant krijgt 12 grote huizen (maanden), dan worden daar dus ook resten verwerkt
 
En ik heb een project te voorschijn gehaald waar ik al jaren mee bezig ben. Alles met de hand gedaan, maar nu ga ik hem met de machine afmaken. Dan kunnen de lapjes die hiervan over zijn, ook weer bij de restjes...
Morgen gaan we restjes redden...die heb ik genoeg, maar ik ga een klein project verzinnen...er ligt genoeg groots dat roept: wij willen af...quilt mij, quilt mij, quilt mij....
 
Misschien moet ik voor 2013 maar eens wat geboden opstellen:
Gij zult elke dag 5 draadjes quilten...
Gij zult  's avonds niet slapen op de bank (voor 22.00 uur)
Gij zult niet te veel blogs lezen (of dan wel snel)
 
Misschien weten jullie nog een paar goede?
 
Veel quiltplezier,
Françoise
 

2 comments:

 1. Gij moet iedere dag een hartje maken ;-)
  Gij moet vooral heel veel restjes verwerken.
  Ik hoor graag dat ik niet de enige met allerlei 'vergeten' projekten en zoveel restjes, ik heb vandaag tijdens het verplaatsen voor het balansen in mijn magazijn ook weer het een en ander ontdekt..... Veel extra werk dus voor 2013, een van mijn voornemens is dus ook veel restjes verwerken (helaas komen er iedere dag weer nieuwe bij!).
  groetjes
  Marina Fluit

  ReplyDelete
 2. Gij moet vooral leuke dingen bedenken.

  Groetjes, Irene

  ReplyDelete