Monday, May 7, 2012

Nieuwe kansen en mogelijkheden

Na lang wikken, wegen, nadenken en twijfelen heb ik een aantal weken geleden een belangrijk besluit genomen. Per 1 juli ga ik met de Quilterij verder als webwinkel en atelier aan huis. In dit atelier zal ik dan de lessen, workshops etc. geven.

Er zijn diverse redenen voor dit besluit, zowel bedrijfseconomisch als privé. Zo verwacht ik meer tijd te krijgen voor het ontwerpen van quilts, maken van patronen en nieuwe workshops/cursussen, meer tijd om te bloggen en iedereen enthousiast te maken.

De komende weken zullen we uitverkoop houden in de winkel, de stoffen hoeven niet mee te verhuizen! We beginnen op dinsdag 8 mei met de uitverkoop van de kerststoffen (40% korting) en op een groot deel van de collectie beginnen we met 10% korting/

Alle garens zijn ook met 10% te verkrijgen.

Via website, weblog en nieuwsbrief zal ik de oplopende kortingen steeds aangeven.

Ook het nieuwe lesprogramma en de invulling van het atelier en natuurlijk de webwinkel zal ik op deze manier kenbaar maken.

Data voor open huis etc. volgen nog.

Op 30 juni zullen we een laatste bijeenkomst in de winkel organiseren, zodat we ook afscheid kunnen nemen van Tamsin en Willeke, die zoveel jaar voor U en mij hebben klaar gestaan.
De geplande workshops, mysterie-bijeenkomsten etc. gaan gewoon door. Mocht dit anders zijn dan ontvangt U hierover persoonlijk bericht.

Met groet,

Françoise

PS. De nieuwe mysterie hangt in de lucht, ik kan hem bijna pakken...iets met bruin (rare kleur voor mij, maar die zit in mijn hoofd) als ondergrond....of toch creme? Mmmmm...als ik meer weet, dan licht ik misschien, heel misschien een tipje van de sluier op....

6 comments:

 1. Wow, Françoise, wat een moedig besluit! Alle begrip voor in deze tijd, maar wat een verlies voor de binnenstad van Den Bosch. Ik begin eindelijk weer een beetje tijd te krijgen voor kleine projectjes, dus ik kom zeker naar jouw nieuwe atelier! Tot binnenkort, Marieke

  ReplyDelete
 2. Ben het helemaal met het eerste commentaar eens. Wat zullen we je in Den Bosch missen. Maar je moet je hart volgen en soms is dat niet makkelijk. Veel succes met deze nieuwe weg die je inslaat. Kom deze week mijn deel 7 van de mystery nog ophalen in de winkel!! Rose-Anne

  ReplyDelete
 3. Wat jammer dat je weggaat! Moeilijk om zo'n besluit te nemen, maar wel begrijpelijk.Mijn eerste reactie was; kan ik niet meer snuffelen in de winkel!
  Heel veel succes met het opstarten van je webwinkel en atelier!Jetty

  ReplyDelete
 4. Jammer Jammer, maar natuurlijk is je atelier straks ook goed te vinden. En de webwinkel is zeer toegankelijk, ik ben tenslotte al bekend met je kwaliteit van stoffen.
  Veel succes en groetjes van Sandra Scheerman

  ReplyDelete
 5. Tjee, wat jammer en dat zo kort na je jubileum. Wel begrip voor je besluit en dat zal niet zo makkelijk geweest zijn. Zonde dat we niet meer kunnen snuffelen in de bakken en in de verleiding kunnen komen met die felgekleurde lapjes. Hopelijk kunnen we in het atelier ook nog terecht voor de gezamenlijke projecten. De winkel en de “achterkamer” van de Quilterij zal zeker gemist worden.

  Sterkte met het afsluiten en heel veel succes met het vervolg.

  ReplyDelete
 6. Het is heel erg jammer dat je weg gaat uit Den Bosch en dit moet een moeilijk besluit voor je zijn geweest! Zeker heb ik alle begrip voor dit besluit en wil je ook veel sterkte wensen bij het afsluiten en succes wensen met het maken van het atelier bij je thuis!

  Groetjes Saskia

  ReplyDelete