Monday, January 23, 2012

My Secret garden

 I can not show you a lot of this quilt with green stems and leaves....it is a finished top for My Secret garden...and the door to this garden is locked.... I sandwiched this one today and searched for fabrics for the next one. What do you think of toadstools in red. I love to use fabrics from my stash. Some are there for years waiting for the right moment of use.
Een top af voor een My secret garden quilt....heerlijk gevoel. Quiltvoetje op de machine en hier mee aan de slag. Net op zoek gegaan naar stoffen voor de volgende quilt. Het voordeel van quilts voor een boek is dat ik weer eens heerlijk door mijn kasten kan struinen. Tegen de tijd dat het boek in de winkel ligt, zijn de stoffencollecties al weer veranderd! Hier hoeven we dus geen rekening mee te houden.
Het wordt iets met paddenstoelen.....

Bij het doorzoeken van de dozen met lapjes komen er allerlei schatten te voorschijn. Een lapje met hartjes (toch maar een echt Valentijnshuisje maken?) of iets met hele kleine taartjes....na een paar weken huisjes maken word ik toch weer wat kritischer in mijn stofkeuze merk ik en ook inspireren de ideeën van anderen!

Veel quiltplezier,
Françoise

1 comment:

  1. Leuk hoor paddenstoelen! Je maakt ons wel nieuwsgierig.
    Nog bedankt voor je tip vanmiddag over de creme stof met onderlaag. Het is inderdaad veel moeier geworden dan met ongebleekte katoen.
    groetjes van ons allemaal

    ReplyDelete