Thursday, August 18, 2011

Presents.....

Last Monday I got a present that made me speechless. My mother made me 10 art quilts, each one is 30 x 30 cm. One for every year of the shop. She used a lot of the fabrics she bought at her visits...nice to see them back. If you want to see them, go to her website, Inge Duin, and go quilts. You see them in the middle of the page: Uit de tuin van Françoise....
I am really proud to have her work in my home!

Afgelopen maandag kreeg ik een cadeautje waar ik sprakeloos van werd. In de afgelopen maanden heeft mijn moeder 10 art quilts gemaakt van 30 x 30 cm, getiteld Uit de tuin van Françoise.... 10 jaar quilterij heeft ze verwerkt met heel veel restjes stof. Gespeeld met garen, kralen en knoopjes. Als je naar haar website gaat, zie link hierboven dan kun je ze zien. Ze staan onder het kopje quilts ongeveer in het midden.
Ik ben er trots op het werk in huis te hebben: nu nog een mooi plekje vinden aan de wand. Het liefst allemaal bij elkaar....

In het quiltcafé was het gezellig vandaag: nieuwe mensen, net verhuisd en op zoek naar een nieuw quiltplekje.
Als de kinderen de deur uit zijn, hoef je bij het zoeken naar een nieuwe woonplek niet naar scholen, sportclubs etc. te kijken, maar een quiltwinkel in de buurt is wel zo fijn! Welkom dus.

Morgen een volle dag met twee workshops en zaterdag nog de OPEN DAG: laat het quiltseizoen maar weer beginnen.
Veel quiltplezier,
Françoise

2 comments:

 1. Francoise, proficiat met de gem van een winkel van je. Ik vind het heel jammer dat ik niet aanwezig kan zijn om mee te vieren/quilten.
  Wij zijn 3 weken eerder teruggegaan
  naar USA omdat ons huis in snelvaart verkocht is in USA.
  Tot in december dan ben ik weer in NL.
  Enjoy the next 10 years in your beautiful quilt shop.

  ReplyDelete
 2. Was gezellig om in het quilt cafe wat dames te ontmoeten. Ik kom gauw weer eens langs om rond te neuzen en me op te geven voor de mystery. Tot binnenkort.
  Rose-Anne

  ReplyDelete