Monday, May 2, 2011

Hoera!!!!!!

Nee, er is niemand jarig (tenminste niet iemand die ik ken...), maar het quiltwerk van mijn Fabricwonderland is af. Vanmorgen de laatste steken op de machine gedaan. Gisterenavond ging het net niet meer lukken (dat was mijn streven). Ik merkte dat ik het zo graag nog af wilde hebben voor het slapengaan, dat ik steeds sneller ging en het niet zo mooi werd. Toch maar gestopt, 8 uuur geslapen en toen snel weer verder. Met quilten alleen ben je er immers niet. Tunnel en bies moeten er ook nog aan.... ook die zitten er aan. Nu kan ik op de bank met de quilt op schoot om met de hand tegen te zomen. Vanavond een goede film opzetten en dan doorwerken tot het klaar is!

Gisteren ook nog alle latten gezaagd voor de quilts voor de tentoonstelling in Veldhoven...even wat lichamelijke arbeid is nog niet zo slecht na stilzitten achter de machine. De quilts liggen lekker op mijn strecher...dat wordt dus niet zonnen vandaag.

Ik ga gauw weer aan de slag; ook het huishouden roept en vakantietas voor zoonlief moet nog worden ingepakt: Lekker naar opa en oma, fiets mee.....knuffels etc.

Veel quiltplezier en tot ziens in Veldhoven?
Françoise

2 comments:

  1. Joepie! Dat gaat je lukken! Ik hoop ze zaterdag te komen bewonderen!

    ReplyDelete
  2. Wat fijn dat het quiltwerk en ik hoop nu ook de zoom af is! Dat is een felicitatie waard! Veel succces in Veldhoven! Groetjes, Annemarie

    ReplyDelete