Tuesday, March 8, 2011

Nothing done.....thats not fun

I had the intention to do a lot of patchwork the days I stayed at my mothers house....but a cold made me sleep the whole day and I am absolutely not interested in my fabrics. Due to carnaval we have an extrra day off, but after a half hour of walking I am on the couch again. It is so frustrating that in 1,5 day your energy level goes that low.....but the sun is shining, on saturday I made good progress with machine quilting and tomorrow there is another day!

Ik was van plan om de dagen bij mijn moeder eens lekker te gaan naaien, machine op tafel en veel doen. Dat ging dus niet door, want de verkoudheid heeft zijn kans gegrepen om mij te vellen....eindelijk heeft ze een paar dagen vrij en een moeder die dan wel zorgt! Dus heel veel geslapen, weg met die lapjes en in 1,5 dag is je energieniveau zo gedaald dat een wandeling van een half uur in bejaardentempo maakt dat ik nu weer op de bank hang....maar de zon schijnt, op zaterdag echt begonnen met het machine quilten en morgen is er weer een dag.
Dan zullen we de bierlucht in de straat en mogelijke confetti etc. te lijf gaan.

Veel quiltplezier,
Françoise

2 comments:

  1. Beterschap!!
    http://quiltaart.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Fijn dat je toch weer zo opgeknapt bent dat je weer wat hebt kunnen quilten. Dat is bijna net zo goed als kippensoep! Als je trouwens avond aan avond in die bierlucht staat, ruik je het niet meer! Ik ga in Marokko eens kijken of ze leuke stofjes hebben!
    Tot snel

    ReplyDelete