Monday, November 1, 2010

Other things....

A lot of people think that the only thing I do is patchwork and quilting, but that is my job....and that is what I show you on this blog. So don't worry about the progress you make with quilting: for the most of you it is a hobby and has to be fun!
To show you that I do other things than quilting: some pictures after I worked an hour at the attic to create some space. 3 years shoes from an little boy....
Veel mensen denken dat ik niets anders doe dan quilten, dat is natuurlijk niet zo, maar dat is wel waar ik over schrijf op mijn blog (en als ik niets doe, dan schrijf ik een dag niet) en wat natuurlijk ook mijn werk is. Ik mag, kan en moet gewoon meer quilten per dag dan de meesten van jullie! Maar om te laten zien dat ik meer doe dan quilten, wat foto's van een uur de zolder opruimen. Veel kinderkleren weggegooid, het wordt toch echt niet mooier van het in dozen zitten en de schoenen van zoonlief ook verbannen. De eerste schoenen kreeg hij toen hij net 1 was en nu is hij net 4, 4 paar laarzen, 4 paar sloffen en 13 (!) paar schoenen verder. Ik heb alleen het eerste paar schoenen bewaard, de rest alleen nog op foto. Scheelt weer veel ruimte.

Als beloning voor het werk, ga ik gauw weer verder met de nieuwe mysterie. Het eerste blok hangt hier naast mij aan de wand...nog een paar dagen geduld!

Veel quiltplezier,
Françoise

2 comments:

  1. opgeruimd staat netjes en zo zien de foto's er ook uit:)
    al dat bewaren is heel sentimenteel, maar je huis raakt er overvol van.
    lieve groet en tot...riet

    ReplyDelete
  2. Wat een goed idee om van al die schoenen een foto te maken als herinnering!. Ga ik ook eens doen met wat spullen. Zal hubbie blij zijn dat we minder rommel hebben. Hahaha. Groetjes....Peebee

    ReplyDelete