Monday, November 22, 2010

Letters and more

This weekend I had a small workspace....
Een klein werkplekje, maar eigenlijk wel groot genoeg!

We did some exercises with letters: write (mirror image and with your left hand). After that we made our own choise what to do next. I choose to make a little book: the program/map of Fabricwonderland. I used magazine paper to work on.

Uses some buttons and threads and had a lot of fun.
One of my goals is to get it finished, because I know that at home a lot of other work is waiting.

Het weekend stond in het teken van letters. We scheurden papier, schreven in spiegelschrift, met links en gingen daarna ons eigen ding er mee doen. Bij letters hoort ook een boekje had ik bedacht: het programma en de plattegrond van fabricwonderland. De proeflapjes zijn vastgenaaid op het papier dat we eerder gebruikt hadden om te ontwerpen. Alle ideeën zijn bij elkaar verzameld en mogen nu in de kast. Misschien zijn de oefeningen niet meteen bruikbaar, het geeft altijd inspiratie.
Vandaag stond in het teken van het kantklossen. Vanmorgen les gehad en aan iets nieuws begonnen. Ik dacht vanavond nog even wat te doen: maar moest een aantal keren wat uithalen en wilde wel weer net zo ver eindigen als ik dacht dat ik al was! Net een puzzel waar je ook niet mee kunt stoppen, morgen is dit verboden terrein....er moet gequilt worden!

Veel quiltplezier,
Françoise

1 comment:

  1. Dat ziet er ook weer leuk uit en op een klein oppervlakte werken kan een uitdaging zijn.

    ReplyDelete