Wednesday, April 1, 2015

Dear Hartendief,

Miscchien een beetje rare aanhef, maar dat komt omdat het volgende blok voor mijn Dear Friends gemaakt is van een pakketje van Atelier Hartendief.

Het pakketje vind je hier

Tijdens de Regiodagen van het Quiltersgilde in Zuid-Holland-Zuid ontmoette ik Marijke van Atelier Hartendief. Zij was een van de winkeliers. Maaike Bakker stond er ook, zij verzorgde de workshop en ik mocht vertellen over het ontstaan van ons boek. 

Twee totaal verschillende winkels naast elkaar, leuk om de contrasten te zien. Beide winkels met verleidelijke spullen...en aangezien ik nu toch ook wel in de kruissteekjes 'mood' ben, trakteerde ik mijzelf op een klein pakketje.
En het blokje past mooi tussen mijn Dear Friends blokjes, een herinnering aan twee leuke dagen.
Op zaterdag ben ik nog even achter de stand gesprongen...het was druk en alleen staan is dan net even niet handig. Dus hup: ik ben het nog niet verleerd. Het was leuk om even winkeltje te spelen en quilters te adviseren. En de kleur of print van de stofjes maakt dan helemaal niet uit!

Veel quiltplezier,
Françoise

1 comment:

  1. Dat is jou wel toevertrouwd. Wat leuk voor Marijke. Ze heeft mooie stoffen maar idd geen typische Françoise-stoffen. Mooi blokje.
    Vriendelijke groet, Anita

    ReplyDelete