Tuesday, January 1, 2013

Een goed begin...

...is het halve werk.
Mister X. was gewoon om 7.00 uur paraat vanmorgen, ondanks het feit dat hij vannacht een uurtje op mocht zijn. We hebben genoten van het vuurwerk...
Mijn applicatiedeeltjes voor de mysterie liggen klaar...tja, dat kan ik natuurlijk niet laten zien.
Ik heb de kerstboom afgetuigd en samen hebben we hem in de voortuin geplant. Meteen maar eens even alle bladeren weggeharkt: we zagen toen de eerste tulpenpuntjes boven de grond uitkomen. Je zou denken dat het voorjaar wordt.
Alle kerstballen zitten keurig gesorteerd op kleur in de dozen (dat heb ik nog nooit eerder gedaan....) en een sticker op de buitenkant van de doos. Ik kan me nu al verheugen op het uitpakken. Het was wel erg kaal zonder al die ballen, dus mochten alle hartjes blijven hangen en heb ik ook wat kleurige engeltjes opgehangen. Toch nog wat decoratie, maar wel passend bij Januari.
Voor de juiste sfeer keken we nog even naar het Nieuwjaarsconcert en het schansspringen.

En hier is het eerste hartje...dit past wel bij het vuurwerk van vandaag. Om het hartje heen heb ik een quiltdraadje geregen voor wat extra effect. Dan kan ik aan het einde van het jaar simpel met zwart garen overal omheen quilten met de machine.
 
Veel quiltplezier,
Françoise

4 comments:

 1. Mooi, heel mooi!!!!

  groetjes

  Wietske

  ReplyDelete
 2. De beste winsken foar 2013!
  En dat er maar heel veel hartjes gemaakt worden ;-))
  Mooi hoor je eerste hartje!

  ReplyDelete
 3. ik wens juliie alle goeds voor 2013.
  mooi hartje, ik twijfel nog of ik er aan begin, heb nog niet zoveel restjes om voor heel jaar hartjes te maken
  groetjes
  Bernadette

  ReplyDelete
 4. Ik wens je voor 2013 een eindeloze stroom van quiltcreativiteit. Je bent al heel goed begonnen zie ik. Erg mooi dat hartje op die zwarte ondergrond. Hink nog op twee gedachten of ik ook niet...... Eerst maar even wat quilts afmaken die nog een biesje nodig hebben. Een goed voornemen voor het nieuwe jaar dus.. groetjes Lidy

  ReplyDelete