Monday, November 5, 2012

Agenda week 45

De weken vliegen voorbij...
Ik was bezig met de planning en agenda voor de rest van 2012.
December is altijd een lastige maand om bijeenkomsten te plannen. Het is of Sinterklaas of net geweest...en dan is het al weer bijna Kerst...
Ieders hoofd staat naar inkopen, koken etc. maar niet naar workshops.
En dan zijn kinderen weer een dagje vrij, eerder vrij of moet er gereperteerd worden voor een concert. En dan natuurlijk ook nog het concert zelf.
Toch wil ik het volgende nog even onder de aandacht brengen:

Op 30 november is er een avond-workshop in het teken van Sinterklaas. Een verrassingsavond... Kijk bij de lessen voor meer info. Vergeet ook Red de restjes niet tussen Kerst en Oud&Nieuw.

De agenda deze week:

7 november: Huisjesochtend...nog 7 weken dan zit het bouwjaar er op. Hoe is de stand van zaken?
Ook als je achterloopt, een kleinere quilt maakt, maar in ieder geval iets met de huisjes dan ben je welkom van 10.00-12.30 uur.

8 november  van 10.00-17.00 uur is het atelier open en kun je langs komen om te winkelen of voor advies. 's avonds start de hexagonnen cursus. Als je hier eens wat meer over wilt weten...er zijn nog een paar plaatsjes vrij.

10 en 11 november in Diever, weekendworkshop My Secret Garden. Een heerlijk weekendje weg!
Er is nog wel een plaatsje...

Noteer ook alvast de Handwerk en quiltdagen in Arnhem op 16 en 17 november. Er zijn ook diverse quiltwinkels, waaronder ikzelf.

Veel quiltplezier de komende week...
Françoise

1 comment:

  1. Wat een verleidingen weer, zal nog eens goed naar mijn agenda gaan kijken....Maar in ieder geval tot ziens in Arnhem!!
    Rose-Anne

    ReplyDelete