Monday, September 24, 2012

Verjaardag

Met een jarige in huis (X werd helemaal 6), heb je echt geen tijd om te quilten, een laptop open te klappen om ook maar iets te doen of te lezen... Vrijdag werden er boodschappen gedaan, opgeruimd en nog wat klussen in huis. De logeerbedden konden eigenlijk wel een verdieping lager...en laten we dat dan ook maar meteen doen. Niets quilten dus.
Zaterdag was het bakdag...heel veel cakejes voor de traktatie op school...3 taarten voor  thuis...en o ja we moeten ook nog avondeten hebben. En dan elke keer die afwas tussen twee taarten door....
Zondag was het grote mensenfeest...waar blijft de visite nou? De ochtend duurt best lang als je al om zes uur wakker bent. Veel cadeaus, een kind met rode konen, maar zeer voldaan en tevreden...
Maandag trakteren op school en 's middags het kinderfeestje. Om 13.00 uur met acht kinderen naar huis...X. wilde net als vorige jaar spelletjes buiten: na 1 spelletje moesten we heel hard rennen...het stortende werkelijk van de regen...we waren van dat kleine stukje kleddernat.

Nu zit ik dus bij te komen van al die gefeest, morgen weer eens werken...mail lezen en een blog met plaatje (ik heb nu even de iPad van vriendlief gepakt, hij is niet thuis..mmmm, zo'n  apparaat wil ik toch ook nog een keer)...administratie doen. Ook ga ik een heleboel lapjes vouwen om mee te nemen naar Hoogeveen, daar ga ik donderdag heen voor een tentoonstelling van 3 dagen (vrijdag t/m zondag).

Zo eens even kijken of er nog iets te kijken valt op de buis om lekker even bij te hangen, kopje thee en taart? Jammer dat ik van al dat bakken al genoeg heb  van alle taart, een biscuitje is genoeg of niets!

Voor iedereen veel quiltplezier, ik laat snel weer wat zien.

Francoise

Fran

3 comments:

 1. Ja ik miste je al, dacht vanmiddag nog: ze zal toch niet met vakantie zijn?
  Nog van harte met jullie zoon, hij wordt al zo groot.
  Lekker blijven hangen hoor vanavond. Dat is goed voor je.

  Groetjes

  Wietske

  ReplyDelete
 2. Ach het kan niet altijd zo zijn dat je de hele week blogt.
  Ik ben lekker druk met de Mysterie om alles af te krijgen! En ik schiet al lekker op!

  Tot over iets meer dan een week.

  Groetjes,
  Marina

  ReplyDelete
 3. Gefeliciteerd! 6 alweer? T gaat hard: geniet er maar van, vóór je t weet zijn kinders t huis uit :)

  ReplyDelete