Tuesday, September 11, 2012

Al die projecten....

Even was het hier weer stil, er wordt namelijk heel hard gewerkt...en dan vooral aan projecten die ik niet kan laten zien. Zo is nu de top af van de paddenstoelen quilt voor het boek...als je bij mij thuis komt, mag je hem zien, maar hij mag nog niet in volle glorie op internet...nog een jaar geduld! Alleen nog de tunnel en de bies wat een heerlijk gevoel...op naar de volgende.
Dat quilten deed ik trouwens zaterdag aan de tuintafel, machine naar buiten, zon op mijn schouder (zo blijven de spieren warm en ontspannen) en het ging als een trein.
Door buiten te zitten kon ik ook antwoord geven op alle kindervragen en luisteren naar de verhalen: mm mmm zeggen is dan vaak genoeg, maar je moet wel in de buurt zijn.
 
Hierboven zie je ook mijn kantklos werk: dit project is bijna af, nog een heel klein stukje. Ondertussen ben ik aan het verzinnen wat ik dan zal maken, iets met hartjes of een metertje kant uit dam mooie Spaanse boek? Ik weet het nog niet.

Ondertussen ben ik ook aan het breien...Op het blog van Annelein staat deze breirol. Eigenlijk een jaar project, maar goed je kunt natuurlijk als een gek gaan breien en de eerste twintig proberen in te halen (ik ben nu bij nr. 16). Ook zo leuk om te doen. Ik kan mijn steken kennis weer eens even ophalen, maar ik kan het nog!


En achter de schermen wordt ook hard gewerkt aan de mysterie, twee zelfs. Voor quiltnieuws moet het laatste deel deze week af, dus nog even doorwerken... En de grote mysterie moet volgende maand ook klaar zijn (de top wel te verstaan).
Dat kan ik dus allemaal niet laten zien....
 
 
Veel quiltplezier,
Françoise

5 comments:

 1. Geeft niks hoor, we snappen het helemaal en wachten rustig af.

  Alhoewel, ik word toch wel heel erg nieuwsgierig hoor.

  succes er nog mee.

  Het kan zijn dat ik donderdag langskom maar ik kan geen tijd noemen. Ik ga niet naar Helmond want er komt iemand naar onze stoelen kijken, die lopen niet zo lekker. Als dat allemaal een beetje loopt kom ik graag even langs.
  Ik laat je nog weten.

  groetjes

  Wietske

  ReplyDelete
 2. Tsja, dan "moeten" we weer naar Vught....wat erg toch! Gelukkig moet ik toch een bies komen uitzoeken voor de Patch Parade, want het quilten is HELEMAAL KLAAR! Het is maar goed dat volgende maand de Carrousel top onthuld wordt!

  ReplyDelete
 3. Jeetje, in elke post op je blog spat de energie en ijver er af. Altijd meer projecten en gaan als een speer. Kan soms wel jaloers zijn op je tomeloze energie hoor!
  Ben ook erg benieuwd naar HET boek...

  ReplyDelete
 4. Ik ben nieuwsgierig waarvoor dat kantje is ;)
  Tot gauw!

  Groet Mandy

  ReplyDelete
 5. Oh Francoise wat ben je toch een bezige bij
  Het ziet er allemaal heel leuk uit
  veel plezier met waar je allemaal mee bezig bent, die kantjes langs die hoedjes!!! wordt je toch helemaal blij
  groet Ineke Marijnissen-van der Molen

  ReplyDelete