Wednesday, August 29, 2012

Quilten van herfstblaadjes

De gefestonneerde blaadjes hebben gisteren allemaal een gequilte nerf gekregen...Het schoot lekker op...dat is wel het fijne van nu thuis werken, er is echter ook een maar: ik zit soms veel te lang achter de machine...of achter de laptop of met een haak of breiwerk...kortom veel in een verkeerde houding.
Machinaal quilten is dan echt funest voor mijn linkerschouder en arm, dus alles zit in de knoop. Vandaag dus veel was ophangen en steeds maar heel kort achter de machine.

Want er moeten in de ondergrond ook nog veel herfstblaadjes worden gequilt. Ik teken ze eerst op patroonpapier. Dit speld ik dan op de quilt per blaadje, dan kan ik ze gedoseerd strooien en worden ze allemaal, ongeveer, gelijk...

Hoeveel ik er nodig heb? Geen idee...ik zat zo lekker te tekenen...nu eerst maar eens mee aan de slag!
 
Ben je al begonnen met de blokjes van de mysterie in Quiltnieuws? Ik zal de mijne morgen laten zien.
Veel quiltplezier,
Françoise

3 comments:

 1. Gezellig, ik verheug me..
  groetjes

  Wietske

  ReplyDelete
 2. Maak dan maar even een pas op de plaats want 3 x in de week naar de fysio om alle knoopjes eruit te laten halen.....zal je ook wel niet op zitten te wachten.
  Lieve groetjes van ons allemaal

  ReplyDelete
 3. Wat leuk zijn de gefestonneerde blaadjes. Lang acher de machine is inderdaad niet goed voor de nek,schouders en armen. Slim om het wat af te wisselen. Groetjes, Annemarie

  ReplyDelete