Sunday, August 26, 2012

En de top is af, dans een rondje

Zo zag de tafel er vanmorgen om 10.00 uur uit. De laatste randen zijn er aan gezet, eindelijk mogen de rozetjes aan de quilt. De quilt begon zijn geschiedenis met deze kleine rozetjes...ik was ze steeds aan het maken om te demonstreren op beurzen. Bedacht dat ze mooi zouden zijn als buitenste rand...en zo groeide de quilt...

Hier een detailfoto van de randjes.

En aan het einde van de dag was het sandwichen klaar. Tussendoor moest ik ook nog met de auto's spelen. We hadden een hele weg door de kamer met restaurant en garage's gemaakt.
X. was gisteren nogal hoog van de trap gesprongen en niet zo goed terecht gekomen op zijn hiel.
Vandaag was het nog steeds erg pijnlijk, dus toch maar even naar de huisartsenpost. Het advies van de dokter: lekker op de bank zitten en je laten verwennen door je moeder.
Dus deze moeder moest meespelen: op de grond dus met de auto's. Heb je een tafel voor het sandwichen van de quilt, lig je alsnog op de grond en ga je door de gang op je knieën, want er stond een hele lange file.

De kleur garen heb ik ook uitgezocht, een pasteltint in mintgroen, als tegenhanger bij al het rode geweld an de rozetten harten.
Wat en hoe zal ik deze Rondedans quilten?
Daar ga ik nog maar eens een nachtje over slapen.
 
Het patroon van de Rondedans staat in de webwinkel!
 
Veel quiltplezier,
Françoise

5 comments:

 1. Ohhhh Francoise wat ontzettend mooi. Kan ik hem ook in het echt komen bekijken?
  Of is het nog ergens een mysterie? ik weet dat nooit ze precies. Ik denk dat ik donderdag langs kom als ik van Helmond kom. Ben dan tegen 1 uur bij jou oké? Zijn er dan nog meer leuke Bee dames die komen? heb wel eens weer zin om gezellig bij te kletsen met hun.

  Ik hoor het wel.

  groetjes

  Wietske

  ReplyDelete
 2. Pas maar op dat jij niet bij de huisarts komt met een knieblessure, dan moet jij door zoonlief verwend worden ;-). De quilt is schitterend geworden! Veel plezier met het dromen over het quilten...

  ReplyDelete
 3. Je quilt ziet er leuk uit en heel fleurig! Succes met de files in je woning. Mijn jongens zijn al heel groot, dus ik mocht vandaag lekker bankhangen en huisjes naaien! Bof ik even?
  Groetjes

  ReplyDelete
 4. De quilt ziet er schitterend uit zeg en zo fleurig! Hoop dat ik de quilt snel in het echt kan zien dan is die vast nog mooier. Heer lijk om zo met zoonlief rond te toeren op de vloer. Niet heel handig denk ik zo met een file op de grond maar als je maar samen geniet. Groetjes, Annemarie

  ReplyDelete
 5. Heerlijke moeder ben jij. X zal dat nooit vergeten.
  Schitterende quilt!

  ReplyDelete