Saturday, July 28, 2012

Olympische Spelen

Het leuke van de Olympische Spelen vind ik altijd de diversiteit aan sporten: handboogschieten zie je echt maar eens per 4 jaar op televisie. Al die bogen op een rijtje, een mooi plaatje.
Ik had me voorgenomen de opening te bekijken, geen idee dat dit vier uur zou duren...Nu was dat niet zo erg want ik was na 5 minuten al in slaap gevallen op de bank en heb af en toe met één oog wat gezien.
Ik had al zoveel gedaan die dag...en natuurlijk was het warm, daar wordt je ook zo loom van.
Wat ik allemaal deed?
- ik maakte rij 12 van de huisjesquilt af
- naaide heel wat stukjes aan elkaar voor de mysterie quilt
- bekeek een aantal quiltboeken voor mooie blokken...ik heb een idee dat heel erg borrelt en er moet dus getekend en gezocht worden...ik denk dat het een erg leuk project wordt!
Ook kocht ik dit tijdschrift: Ik heb een zus met deze naam, dus dat maakt nieuwsgierig. Er zitten leuke bijlagen in het tijdschrift, maar verder is het me iets te zoet. Mijn haakwerk past er goed bij.
Dit haakwerk ligt er ook al een tijdje...hoort bij een quilt in wording...met het warme weer een goed werkje om mee te nemen naar het water, waait niet weg.

Vandaag is er van 10.00-15.00 uur quiltbee...ik ga dus lekker verder werken met al mijn projecten.
Voor diegenen die komen: de pin doet het niet door een storing bij KPN (iets met software in een zendmast), (zucht...zucht, al diverse telefoontjes over gepleegd donderdag). Er is wel een pin apparaat vlak bij, gelukkig bestaat er ook nog zoiets als contant geld!

Geniet van het weekend, en voor alle sportliefhebbers: lapjes bij de buis!
Françoise

2 comments:

 1. Ha Francoise,

  Jij bent lekker actief zeg!

  Geweldig, maar ik weet uit informatie van anderen dat je de mooiste dingen maakt. Komende donderdag ben ik van plan om met mijn vriendinnetje uit Eindhoven langs te komen bij jou. Zij is op zoek naar stofjes, ik wil je lint graag kopen met bijpassend stof. Ik mail je er nog over hoe laat we komen, oke?

  Sterkte vandaag en veel plezier

  Groetjes

  Wietske

  ReplyDelete
 2. Ha Francoise,

  Zooooo,al 12 rijen huisjes?
  Dan heb je je achterstand ingehaald en ben je nu bij!! Knap hoor! Volgens mij ga jij je uitdagingen wel halen.
  Ik heb zelf vandaag weer 8 huisjes klaar liggen om in elkaar te naaien.
  Misschien tot donderdag.

  Groet Mandy

  ReplyDelete