Thursday, July 19, 2012

Atelier en Bee


Today it was the first, real day of my studio at home. People came to work during the bee and we talked a lot...
Vandaag de eerste, echte werkdag aan huis...De mysterie dagen van voor de vakantie was nog een beetje oefenen, maar nu is het echt! Wel gek hoor...echt even wennen dat thuis de werkplek is.
De post is klaar voor de deelnemers aan de BOM Flowers in my Garden. Deel 6 is onderweg of ligt hier klaar.
Heleen decided to join the new mystery...and she has this collection of nice, bright and fresh fabrics!
Heleeen viel voor deze stoffen onder het genot van een kopje koffie...het pakket ligt klaar...het is echt een snoepje (snoepzak) geworden.

Ik heb vandaag veel driehoeken getekend van de mysterie...het tekenwerk is in ieder geval weer bij...nu nog de spelden er in en naaien, maar ik heb zo'n zin in veel projecten en de huisjes bouwvak is hier toch ook wel voorbij of hadden we vandaag nog regen verlet? Je zou zo af en toe toch echt van de steiger spoelen. Ze zeggen dat het mooi weer wordt: eerst maar eens zien!

Nu op de naar de website.
O ja, vandaag was Wietske hier, een beginnende quilter, die zich in allerlei lapjesavonturen stort zonder enig gevaar te zien. Heerlijk als je nog zo puur bent en geniet van al het nieuws. Natuurlijk maak je dan fouten, maar kom je ook tot verrassende resultaten, juist ook omdat je niet gehinderd/geremd wordt door enige kennis!
Naast een enthousiast quilter is ze ook gaan bloggen: je kunt haar hier vinden. Ze heeft vandaag in mijn atelier foto's gemaakt, die staan er morgen op heeft ze beloofd.

Veel quiltplezier,
Françoise

4 comments:

 1. Een prachtig stoffenpakket! Stofjes waar je vrolijk van wordt! Hoop snel een keer bij je te komen kijken hoor! Groetjes, Annemarie

  ReplyDelete
 2. OOOOOOH! Geweldig! Mijn stofjes.......afblijven allemaal! Het was trouwens erg gezellig bij de bee. Doen we snel nog een keer! Al was het alleen maar om dat prachtige pakket zo snel mogelijk in mijn kast te hebben!

  ReplyDelete
 3. Kijk, voor zulke stofjes hebben we dus de Quilterij nodig! Ik zou niet weten waar anders je zo'n vrolijk palet kunt scoren. Ik denk dat ik die fel groene ergens voor "nodig" heb....wordt er iig blij van!

  ReplyDelete
 4. Je maakt me wel nieuwsgierig hoor!! Misschien heb ik iets gemist maar op welke dagen (dag) kan ik het ophalen??
  groetjes van ons allemaal

  ReplyDelete