Tuesday, August 16, 2011

10 years Quilterij

Today it was the first day of our "Feestweek". The start of our celebration of 10 years Quilterij.
I organised a special workshop: you could win this day including kit if you were one of my students last year.
We made this:
A little needle case.
We have kits available for sale in the shop. If you visit us this week we van give you a 10% discount on the battings (Hobbs) and threads (Aurifil).

Vandaag was de eerste dag van de feestweek. Dank je wel voor de verwennerijen: taart, bloemen, chocola (ik ga zo eens kijken wat er precies in dat doosje zit met een kopje thee). Bovenstaande afbeelding is van het naaldenboekje. Dit patroon was speciaal voor de workshop van vandaag, maar natuurlijk voor iedereen die deze workshop niet gewonnen had: de pakketjes liggen ook in de winkel (webshop volgt later). Ook het patroon van de jubileumquilt is nu verkrijgbaar.
Alle vulling van Hobbs en de garens van Aurifil zijn deze week in de aanbieding!
Zolang de voorraad strekt....

Morgen de dag voor het goede doel: ik weet niet precies hoeveel mensen er komen. Naar aanleiding van het stukje in de Telegraaf hebben we aardig wat telefoontjes gehad van quilters die graag een paar uurtjes komen.
We zien het wel....er zijn veel stoelen en vele handen maken licht werk!

Tot gauw en veel quiltplezier,
Françoise

3 comments:

  1. Hoi Françoise, hartelijk gefeliciteerd met het 10 jarig jubileum!! En ik hoop van harte dat er nog heel veel jaren bijkomen want je hebt een prachtige winkel! Ik wens je een fijne feestweek! Groetjes, Annemarie

    ReplyDelete
  2. Gefeliciteerd, wat een mijlpaal, al 10 jaar! Heel veel plezier deze week, geniet er van!

    ReplyDelete
  3. Gefeliciteerd met je jubileum !! Geniet van de feestweek; Ik kom met de rest van de club zeker even langs deze week..

    ReplyDelete