Tuesday, May 31, 2011

Wonderful weekend


After a wonderful weekend I can tell you that I had some new ideas....
The first idea had to do with the new mystery. Do you see that little piece of paper on the left? It has the first idea of the design on it..... It happened after a nice day at the Quiltcafé.

Na een heerlijk weekend met zon, water, kunst en helemaal geen computer (wel lapjes natuurlijk) kan ik verklappen dat ik een paar nieuwe ideeën heb....
Het eerste idee heeft te maken met de nieuwe mysterie. zie je links op de foto dat kleine puntje papier? Hierop staat het eerste ontwerp voor de mysterie Carrousel....zomaar om tien voor vijf op zaterdagmiddag na een heel gezellige dag in het quiltcafé.

And I started a new project..... (do not say anything)....it is a perfect holiday/scrap project. It has two templates, two colourgroups, it fits with a bossche rol and you can let it grow... I will give you the pattern later this week.

En ik ben aan een nieuw project begonnen (zeg maar niets)....het is een perfekt vakantie/restjes project. Het heeft twee mallen, twee kleurgroepen, het past uit bossche rollen en je kunt het gewoon laten groeien. Het patroon later deze week op mijn blog. Het is echt een project om met de hand te maken, het doet me ook denken aan de vingerhoedjes rage die door het land waart. Mocht je daar niet aan begonnen zijn, dan is dit een leuke variant. Wie doet er mee?

Veel quiltplezier,
Françoise

2 comments:

  1. Dat klinkt wel heel erg spannend! Ben nog niet besmet met het vingerhoedjes virus, dus wie weet...
    Groetjes, Annemarie

    ReplyDelete
  2. Ben ik eindelijk (op een haartje na) bij met de huidige mysterie(s)..... begint het alweer te kriebelen voor de nieuwe! Ik ben gelukkig niet besmet met die vingerhoedjes. Ik ben ook niet van plan om mezelf eraan bloot te stellen (stel je voor dat ik die ook weer wil gaan doen!) Weet je al hoeveel stof we nodig hebben voor Carrousel, voor het geval dat...dat begrijp je wel, toch?

    ReplyDelete