Wednesday, May 18, 2011

Finished Quiltshop

Hoera!!!!!!!
My first block of the Homespun mystery is finished. I changed some details and had a lot of fun with my quiltshop. Next is the Post Office. I think I have to find some fabrics in my stash: not tomorrow,but immediately. I cannot wait.

Hoera, het eerste blok is klaar. De dames zijn op weg naar de quiltshop. Een paar details heb ik veranderd. Zo heeft een dame geen machine mee genomen voor de les. Zou ze met de hand werken of een machine in de winkel hebben gereserveerd. Welke lapjes zouden er in de mandjes zitten? Het volgende blok is het postkantoor. Ik ga nu meteen lapjes uitzoeken....ik kan niet wachten tot morgen of zo....

Kan ik meteen ook stof uitzoeken voor mijn Quiltnieuws project. Het ontwerp voor het septembernummer moet 15 juni af zijn. Dat schiet al op, maar komt goed. Misschien iets in herfst kleuren? Heb ik die wel eigenlijk...ik ga eens wat bij elkaar zoeken.

Veel quiltplezier,
Françoise

4 comments:

 1. Dat ziet er gezellig uit, ben benieuwd naar de volgende blok.

  ReplyDelete
 2. Hi Francoise,
  Ik heb je berichtje gelezen, bedoel je de foto's van Zierikzee? En welke quilt bedoel je precies? Die met de lichtroze kleurtjes en appliqué? Ik hoor het graag!

  ReplyDelete
 3. Wat een geweldig blok! De kleuren zijn ook zo gezellig, maar dat past ook precies bij jou!

  ReplyDelete
 4. hoi Francoise,
  het is een prachtig blok geworden, lijkt me heel moeilijk om de switch te maken van de traditionele in deze zonnige kleuren. Maar het is je geweldig gelukt

  ReplyDelete