Wednesday, March 9, 2011

Welcome...

New followers: welcome on my blog.
Nieuwe volgers: welkom om mijn blog.


When you are nor feeling well...some crochet on the couch is easy to do and you can watch a movie as well.
This border will be part of the quilt with the flowers I showed you before.
I still do not like sitting behind my sewingmachine, I prefer couch and quilt, but I can do my patchwork by hand. So I make some blocks by hand...to keep the progress going.

Als je niet lekker bent, heb je eigenlijk nergens zin in, irritant is dat altijd! Maar een beetje haken op de bank en een filmpje volgen ging nog net. Deze gehaakte rand is voor de quilt met gehaakte bloemen die ik eerder heb laten te zien. Nog een paar meter te gaan, maar dat komt wel. Nog geen zin in de naaimachine, ik wil hangen op de bank onder een quilt: gelukkig kun je patchwork ook met de hand doen. Zo maak ik toch wat blokken en blijft het proces op gang.

O ja, vandaag begonnen we de dag natuurlijk met het poetsen van de straat. De optochten etc van carnaval zien er op tv mooi uit, maar je wilt niet weten hoe het er op woensdagochtend uit ziet: bergen troep, glas (je kunt beter niet fietsen), bier en andere drank tot 2 meter hoog aan de gevel en het ruikt naar bier...zelfs bij ons voor de deur. Nog veel winkels dicht, dus daar werd nog niet gepoetst. Eind van de week zal het wel weer acceptabel zijn.

Veel quiltplezier,
Françoise

No comments:

Post a Comment