Friday, December 17, 2010

Winter in Holland

I found this for € 1,- Little kids with winterfun. So cute. I decorated my quiltroom and this cups found also a place between balls and angels. With the decorating...a lot of boxes with balls etc....I decided to clean up a bit and doing this I get inspiration to patch and quilt.

Dit serviesje vond ik voor € 1,- in de kringloopwinkel. Zo schattig met de wintersetafereeltjes. Nu staat het op de vensterbank van mijn quiltkamer met de kerstversiering. Tijdens het optuigen van het huis...(heel veel dozen met ballen)...besloot ik ook maar eens wat weg te doen. Engelen en ballen die nog nooit of ooit een keer hebben gehangen zitten nu in een doos voor de kringloop. En al opruimend, klosjes garen weer eens op de goede plek etc. krijg je vanzelf weer zin en inspiratie om aan de slag te gaan. Heerlijk zitten werken aan de New Classics.

Veel quiltplezier,
Françoise

1 comment:

  1. Het is inderdaad schattig. Ziet er heel gezellig uit. En het klopt, een opgeruimde ruimte zorgt voor inspiratie! Heel veel plezier met je New Classics, ze zien er veelbelovend uit!

    ReplyDelete