Friday, October 15, 2010

Quilting is started

Not the beste picture you can get, but it was a little bit late and dark in my quiltroom. I started quilting yesterday. I was a little bit nervous: This big quilt and well, you have to start in the middle, an important place of the quilt. It worked out very well. Than I switched to my other table...and worked on the new mystery. So nice to have two tables in the room.

Niet de beste foto die je kunt verzinnen, maar het was al laat en donker. De eerste 8 stukjes van de quilt zijn nu gequilt. Het wordt nu alleen maar makkelijker: ik ben uit het midden van de quilt, dus minder onder de arm en de eerste steken zijn altijd het spannendste en het beste zichtbaar. Na dit quiltwerk...verhuizen naar de andere tafel en daar verder met patchwork. Superhandig twee tafels!

Veel quiltplezier,
Françoise

2 comments:

 1. Alle begin is moeilijk, en inderdaad als je daarmee begint, wordt het alleen nog maar makkelijker!
  Geniet van je werkplekken en tot...Riet

  ReplyDelete
 2. Spannend he die eerste steekjes. Is het kleurtje echt goed, heb ik juiste patroontje gekozen....en dat is alleen nog maar met de hand! Jij moet nog rollen, draaien en dan maar hopen dat het goed gaat! Ik ben heel benieuwd hoe het wordt. Hoe heb je de quilt trouwens weten te sandwichen? Het is zo'n grote lap. Ik ben nog op zoek naar een goede plek om straks (als de top in elkaar zit) te kunnen sandwichen!
  Succes en veel plezier.
  Heleen

  ReplyDelete