Tuesday, October 26, 2010

New Hobby


 

I started a new hobby yesterday: lace making. It nice to do something you do not know anything (almost) about. How to start, how to cross the threads etc. Fascinating!

Gisteren ben ik begonnen met een nieuwe hobby: kantklossen. Dit wil ik al heel lang leren en nu kwam het op mijn pad. De eerste draden zijn gekruist en een kantje is af...Een paar foutjes, maar dat mag. Mmm, nu eens verzinnen hoe ik deze kantjes ga bewaren. Een gequilt boekje of straks verwerken in een quiltje?  Genoeg te verzinnen en nog een heleboel te leren.

Veel quiltplezier,
Françoise

5 comments:

 1. Mooi hoor! Lijkt me zo ontzettend moeilijk! Succes verder met het kantklossen!

  ReplyDelete
 2. Aaaach wat lief! Lijkt me zo ontzettend leuk om te doen?
  Lieve groet en tot...Riet

  ReplyDelete
 3. Wat leuk dat je begonnen bent, ben heel neiuwsgierig hoe het gegaan is en hoe het kantje in het echt is. Spannend welke manier je gaat bedenken om ze te bewaren

  ReplyDelete
 4. Als kind leerde ik het van mijn moeder, maar heb er nooit meer wat mee gedaan. Weet niet eens of ze het kussen nog heeft...

  ReplyDelete
 5. Veel plezier Francoise! Ik ben heel erg benieuwd hoe je dit gaat verwerken in je werk. Ik vind klantklossen erg leuk, heel ontspanned werkt het voor mij. Ik vind het alleen moeilijk om enigsinds modern / bij te tijd te houden. Ik ben erg benieuwd naar je werk, en misschien haal ik mijn kussen na jaren weer te voor schijn.
  Nogmaals veel plezier!

  Groetjes Kim

  ReplyDelete